Brug af Cookies
Denne hjemmeside anvender cookies til statistik og indstillinger. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du dette. Klik og læs mere.
OK

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Blikbutikken.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Blikbutikken.dk.
 
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Blikbutikken.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Danske Fragtmænd, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Blikbutikken.dk. Dette betyder at varerne sendes indenfor 72 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 4 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. 
 
Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt  i vor webbutik overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side. Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.
 
Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Blikbutikken.dk skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.
Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Blikbutikken.dk. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Blikbutikken.dk har stillet dig i udsigt.
 
Fortrydelsesret
Blikbutikken.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Blikbutikken.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i samme stand som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
 
Oplysningspligt
Ordre opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå ordren via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af ordren pr. e-mail, så send en e-mail til info@blikbutikken.dk
 
Pris og betaling
I Blikbutikken.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser i Blikbutikken.dk er inkl. moms, men ekskl. fragt.
Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry on" (fly) gældende rater.